Onze diensten

Ondersteuning op alle mogelijke vakgebieden

Accountancy

Accountancy beslaat een veel breder terrein dan het samenstellen en de controle van de jaarrekening van een onderneming. De ontwikkeling van de automatisering gaat hand in hand met de veranderende rol van de accountant, die zich steeds meer richt op professionele ondersteuning van het management bij het te voeren beleid.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Administratieve dienstverlening

Het verzorgen van de boekhouding gebeurt bij HaZe Accountancy met leveranciers die digitale (cloud-) oplossingen bieden, waaronder Exact Online en King Business Software. Het proces van inboeken is georganiseerd via scan & herken software. Tevens werken wij met geautomatiseerde koppelingen tussen bijvoorbeeld kassa-/facturatiepakketten en de (online) boekhouding. Daardoor is uw boekhouding altijd up-to-date! Met deze gegevens kunnen wij onze klanten steeds met accurate en relevante informatie adviseren en ondersteunen.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Financiële planning

Financiële planning omvat diverse aspecten zoals sparen en beleggen, levensverzekeringen, hypotheken, overlijden, arbeidsongeschiktheid, de eigen woning en pensioenen.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Fiscale dienstverlening

Naast een uitgebreide fiscale advisering, waarbij we de wet en de jurisprudentie hieromtrent op de voet volgen, verzorgen wij alle fiscale aangiften voor bedrijven, ondernemers en particulieren. 

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Juridische dienstverlening

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Personeel & Organisatie

Een deskundig en gemotiveerd team medewerkers geldt als een van de bouwstenen voor succesvol ondernemen. Als u eenmaal de juiste mensen heeft gevonden, is het zaak om deze goede medewerkers ook te behouden. De juiste arbeidsvoorwaarden en beloningspakketten, zijn hierbij onontbeerlijk.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Risicobeheer

Een inventarisatie van bedrijfsrisico’s is een uitstekende basis om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. In principe zijn er vijf verschillende oplossingen voor risicovraagstukken: opheffen; beperken; overdragen; verzekeren; in eigen beheer houden. Een overzicht van risico’s maakt deze beheersbaar en daardoor voordeliger te verzekeren. Vraag onze specialisten wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Salarisadministratie

Naast het berekenen van het loon, is bij het maandelijks terugkerende proces van salarisverwerking een gedegen kennis vereist van onder meer collectieve verzekeringen, verzuimproblematiek, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Op al deze gebieden kunnen wij u tot dienst zijn. Uw salarisverwerking kan in zijn geheel of gedeeltelijk bij ons worden neergelegd. Een gemotiveerde contactpersoon draagt dan zorg voor uw salarisadministratie met ten minste één extra contactpersoon als back-up.

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Subsidies

Ook voor hulp bij het aanvragen van subsidies kunt u bij ons terecht. Subsidieaanvraag kan o.a. mogelijk zijn bij:

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

Pre-audit services

Middelgrote- en grote ondernemingen zijn in Nederland verplicht een accountantscontrole uit te laten voeren. Deze accountanscontrole is vaak een intensief traject, waarbij een grote hoeveelheid informatie aan de controlerend accountant opgeleverd dient te worden. Een organisatie is niet altijd voorbereid of heeft niet in alle gevallen de personele capaciteit beschikbaar om deze informatie op juiste en tijdige wijze voor te bereiden.

 

Ons kantoor heeft veel ervaring met het uitvoeren van jaarrekeningcontroles, maar ook bij het voorbereiden daarvan. Wij voeren als kantoor geen jaarrekeningcontroles uit, maar kunnen u wel ondersteunen bij het opmaken van het controledossier.

Wij kunnen u hierbij als volgt ondersteunen:

Bent u starter, is uw onderneming klein of groot, wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen, wij zoeken steeds naar passende oplossingen en mogelijkheden. Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de Haze Accountancy. Wij maken graag tijd voor u vrij om al uw vragen te beantwoorden.